torsdag den 28. april 2011

En venlig sjæl

Er der ikke en venlig sjæl, der kan hjælpe Anette igennem at acceptere/sige jatak til invitationen til at være medforfatter?
Jeg er nemlig ikke klar over, hvordan mailen ser ud, når den havner hos den inviterede :-( Så jeg kan ikke så godt guide.Jeg har sendt invitationen til dig igen Anette, håber virkelig du finder ud af det.

4 kommentarer:

 1. Jep - Anette du skal klikke på linket i selve mailen og derefter skal du klikke på det link hvor der står, at du skal logge ind via din Google-konto. Når dette så er gjort kan du i dine indstillinger se, at du nu har 1 blog mere du er administrator af. Har lige gjort det for 5 minutter siden og virkede fint :-)

  Gav det mening ?

  SvarSlet
 2. Tak Bettina, så lykkedes det....men lidt underligt, at det ikke virkede sidst, for jeg gjorde nøjagtig det samme!!!
  OG - en lille bøn til dig Rikke. Kan du ikke ændre i kommentarfeltet, så der bli'r mulighed for at udgi' sin kommentar med URL. Ellers linker den ikke tilbage til min blog, som er i wordpress.

  SvarSlet
 3. Dejligt at se dig "back in buiseness" ....
  Det med URL'n...
  Når du skriver en kommentar, vælger du en send kommentar som wordpress (eller navn/webadresse) lige her under kommentarfeltet. Så backlinker den til din blog, gør den ik?
  Ellers ved jeg ikke lige hvad man skal gøre... anyone?

  SvarSlet
 4. Nej, det gør den nemlig ikke. Af en eller anden mærkelig grund har det aldrig virket for mig. Det var det, der i første omgang fik mig til at oprette en google-konto, men jeg kan se at du har tilføjet navn/webadresse...mon ikke den virker på samme måde som URL. Tak for det Rikke.

  SvarSlet